Växjö :)

Igår var det att man gick upp kl.6 :/ SEGT! Men ja det var något roligt som väntade. :)
Kvart över 6 kom Mia och hämta mig :) Sen begav vi oss till Borgeby, med hungriga magar.
När vi kom fram så blev det frukost :) Rikitgt gott! Det var trevligt att käka frukost med alla tjejer. :)
När klockan närma sig 8 kom bussen och vi gjorde oss i ordning för färd mot Växjö alla 3 lag :)
Trött som man var så hade man planerat att sova på bussen upp, men det blev inte helt så..:P
När vi väl var framme i Växjö efter 2,5h, så var det så att lag 1 fick gå ut först för vi skulle hinna byta om.
Första matchen spelades mot Älmeboda/Lineryd och det blev 1-1, och det var i början lite förrvirat ute på plan med blev mycket bättre sen :) Jag tyckte det fungerade bra. :) Sen var det dags för lag 2 att spela sin första match och det var mot Madesjö och dem vann med 4-0 över oss. Lite tråkigt men det visade sig senare att Lag 2 inte gav upp för den förlusten. :) Senare var det Lag 3 och de mötte Glimåkra och där vann Glimåkra med 1-0.
Sen var det dags för andra matchen och då mött Lag 1 Lindome som spelar i div.2 och BFK vann med 1-0 :D LAg 2 mötte Olofström och där vann BFK med 3-0 :D och Lag3 mötte Hardeberga och där blev det 1-1 :) Bra jobbat av alla tjejer :)
Match tre närmade sig och det var där Lag 1 mötte Växjö FF ett riktigt bra lag, men vi stog upp bra mot dem och det resulterade i att dem vann med 2-1 över oss :/ Men det var riktigt jämn match ute på plan :)
Lag 2 mötte Åseda IF och vann med 1-0 :) Sen var det lag 3 som mötte Nättraby och där förlorade de med 2-0.
Fjärde och sista matchen i gruppspelet resutlerade i att lag 1 spelade 1-1 mot Färjestaden (de var från Gotland), och lag 2 ställdes mot Snöstorp/Nyhem I  och vann med 2-0 :) och Lag 3 möte Snöstorp/Nyhem II och vann med 4-1 :D
Det blev så att Lag 1 och 3 åkte ut i gruppspelen medans Lag 2 tog sig vidare i Kvartsfinal där de mötte Växjö FF och vann med 1-0 Louise O Persson gjorde målet och assist var målvkaten Johanna S :) När målet kom till var det bara tre personer på plan. För det var förlängning som behövdes. Riktigt Härligt var det när Louose satt dit den :)
Sen var det dags för Semi för Lag 2 där de mötte Madesjö och vann med 1-0 och målet gjordes av Sofie Gunnarsson :)
Sen väntade FINALEN mot Östers IF och innan matchen så fick alla spelarna massage :P Och det blev en dramatisk final nerverna var på topp och helt spända för hur det skulle sluta.
Det blev att Öster fick till ett riktigt bra skott och det blev 1-0 till Öster och på plan var där bara 3 personer eftersom det blev förlängning. :)
Riktigt bra jobbat tjejer !
På vägen hem så blev det lite skönsång i bussen av vår egen tränare Jonas :) som vanligt vill han att vi skulle sjunga med i refrängen, sen så var det Anders tur, det tog ett tag innan han kom fram till micken. När han väl var där framme så sa han -"Jag kommer snart".
Då börjar alla skratta, ja man kan tolka det hur man vill, men då får han sin presentation av Brock -"Nu är han en riktigt tränare" :) Det är så att alla tränare ofta säger något annorlunda, som någon gång har Jonas sagt " Det tar ett tag att få upp den" (Då var det hans mobil han snackade om, men ja...)
Men åter till skönsången på bussen Anders fick låten Die Mauer, men han klagade och sa att han inte kunde den för han var från landet och han bara kunde dansband och inte Ebba Grön. Men tillslut fick vi han till att sjunga "Vart ska vi sova inatt" och "Tusen och en natt" med hjälp av oss :) Sen efter lite skönsång och prat så blev det tyst helt plötsligt och då hade nästintill alla på bussen somnat. Tur så gjorde inte chaffören det. :P
När vi är framme vid IP så tar vi våra väskor och går till Mias bil och ska först köra Josse hem och sen mig klockan blev 3 innan man var i sängen. När vi hade lämnat Josse så såg vi tidiningsbudet och då sa mia ja nu är det ingen bra sak att se när man är ute och kör. :P Nej, det är sant, när de är ute och kör så brukar man sova. Men jag vaknade inte förrän kl.1 idag så ja. idag blir det en lugn dag. Ska in och kolla på Ishockey nu snart hade jag tänkt.
En sak har jag märkt och det är att jag har ont i halsen från igår och det var nog för jag skrek för mycket under tiden Lag 2 spelade, kvart, semi och final :)
Men det var en riktigt rolig morgon/dag/natt tjejer :) Tack för den oförglömliga dagen! :D
Om ni vill läsa mer om själva cupen och mer detaljerat om matcherna och vem som spelade i vilket lag så kan ni gå in på vår hemsida www.lagsidan.se/bfk  :)

Ha de bra alla! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0