Nyår!

Idag ska jag till Emma och käka middag med hennes familj :)
visst, min familj blev inte så glada me skit i det ;) hihi. .:) Men det är trevligt det med :) Sen så ska jag och Emma vidare, vi ska till en i hennes klass på fest :) Sen så ska vi sova i Lund hos Emmas syster :)
Så idag är det fest!
Folk gå ut och roa er det är bara nyår en gång per år ;) !
Ha en riktigt bra och roligt nyår! :)

Saknar!

Jag saknar fotbollen!
Har inte fått spela på ja... vad är det ? sedan i mitten av november. :(
Jag har inte ens fått springa !
Nu vill man bara spela och ha kul på planen men man får inte man måste göra sin rehab historia och den går ju jätte bra ! *not* jag har inte gjort det nu på en vecka tror jag, jaaa jag vet att jag har varit slarvig men hur kul är det på en skala ? Inte alls, hatar det! Skit drygt är det.
jag vill tillbaka till planen!
Förhoppningsvis får jag snart komma tillbaka :) Ska till sjukgymnasten igen den 5/1 så hoppas hon säger något posititvt. :)
Jag orkar bokstavligen talat inte rehabträna. Det känns som om övningarna inte hjälper., så de e därför jag inte vill göra dem.
Nu fick jag klaga lite ur mitt liv, om du inte ville veta så hade du inte behövt läsa :p ;)

Ha de så bra så länge :)

Hatar att ha ont i magen!

Jag hatar att ha ont i magen!
Sov inte på hela natten för den j*vla magen klabbade och jag vet inte vad det var som var felet!
Men sen kommer mamma med alla svar ju, och då säger hon att det var för att jag bara hade ätit en bulle och mc donalds.
När jag inte kunde sova och varit vaken till vid 5 tiden så gick jag ner till mamma för då pallade jag inte längre. Skit jobbigt var det. Det var inte lite ont heller utan sådär emellan åt som någon slog mig i magen eller något.
men när jag var nere hos mamma så sa hon ta lite mjölk eller fil. Sen ändra hon sig till att fil var bäst så 5 halv 6 tiden satt jag och drack fil i köket i mörkret. Och tänkte bara på om jag skulle få sova några timmar för jag var riktigt trött men det gick inte att sova eftersom min mage inte gav sig.
men jag somnade vid halv 6 och vaknade vid halv 12 :/ Så det blev inte så mycket sömn, så jag gick ner och åt lite sen nu sitter jag här och skriver och min mage var normal innan men jag vet inte nu .... :p men bara hoppas på att jag inte tänker på det så känns det inte heller. :)
Nej, nu ska jag sluta klaga!
Jag kan berätta lite om igår, på morgonen tvingade min bror mig att äta då, jag ville inte för att min hals var helt tjock eller vad man ska säga typ så den är när man är förkyld, för annars skulle han inte hjälpa mig sen och det han skulle hjälpa mig med visste jag inte ett piss om så jag behövde hjälpen kan man säga. Sen så satt vi i min säng och surfa lite på våra datorer och sen så skrev emma och frågade om jag ville hänga med till Center Syd så det blev så fick skjuts dit av mamma och gick där med henne ett tag innan emma kom. Sen så gick vi rundor lite och jag fyndade lite tröjor :) alltid bra att ha :) Sen åkte vi hem till Emma och snackade lite med hennes föräldrar och Liam :) sen kollade vi på film :) Fast vi hann inte se hela för jag skulle ta tåget vid 8 för vi båda var riktigt trötta. :/
Sen när jag kom hem så tittade jag klart på filmen för jag fick den med mig. :p sen kollade jag på en till film . P.S I love you. Riktigt bra tyckte jag, den rekommendras om man gillar kärleksfilmer :):)

Nej, nu har jag inte så mycket mer att skriva så jag slutar för tillfället,  för jag vet inte mer vad jag ska skriva. :p
men ha de så länge ! :)


Oj, det var ett tag sedan.

Oj, det var allt ett tag sedan man skrev här... :p men jag skyller på julen... :)
Men lite snabbt så blev Emma glad :) sen så firades det jul hemma med familjen och då fick jag en dator! :D *överlycklig*
Sen annan dag jul åkte vi till rean och det var då vi handlade datorn och jag unande faktiskt mig en ny mobil eftersom den gamle var sååå dryg och efter det så åkte jag till Emma och när jag varit där ett tag så åkte vi iväg för då skulle hon också handla dator så det gjorde hon :)
Sen åkte jag hem på kvällen sen på morgonen mötte jag Emma vid stationen för vi skulle till min mormor och äta middag så jag fick med mig Emma så jag slapp sitta där själv. Tack så mycket gumman ! :)
Efter middagen så åkte vi då hem och gjorde ved oss för vi skulle till Malmö och bowla med några killar :) Mycket trevligt!
Sen efter en utskällning av pappa att vi inte kollat upp när sista tåget gick, (för vi hade missat det) men det löste sig vi fick ta oss till Lödde med buss sen kom mamma och hämta oss :) 
Sen i går var det lagfest :) Jätte kul, men man har lite huvudvärk idag :/  men det är sånt man får ta. :p
idag är det inte så mycket planerat så det blir väl att man sitter och nördar mig, eftersom min data kom inte igång förrens igår.
Men ha de så bra så länge :)

Imorgon är det julafton :)

Igår så var det ju sjukgymnasten som gällde och hon körde hårt för idag har jag träningsvärk ! :/
Efter sjukgymnasten igår så åkte jag hem och städade mitt tvrum och sovrum. Segt men lite förändring blev det :) Tog bort den gamla datorn och lite så :) Så nu ser det bättre ut på rummet. Tråkigt bara att Emma inte kan komma till mig utan jag måste åka till henne. För då hade hon fått ge mig ett råd eller rättare sagt svar på en fråga. :p

Idag är det lillejulafton och idag blir det en mysig uppesittarkväll med familjen ! Traditioner ändrar man inte på ;)
Snart ska jag åka till Emma en vända och "visa" henne en sak :) ;) Lite hemlighetsfull är jag allt ;)
Sen så blir det att åka hem igen och ta det lugnt och förbredda inför ikväll och imorgon! :)
Det känns inte som jul :/ jag vet det låter konstigtmen det är så jag känner det, och det är en sak som jag saknar är snön, lite tråkig jul att det inte är snö men egentligen hur ofta har vi det här nere ?!
Jajaj , jag överlever :) Nu ska jag göra ved mig och sen gå mot tåget för att åka till Emma :):):):) Hon kommer att bli glad :)

Lite översikt

Igår blev det ingen fest, var inte på humör för det var riktigt slö i hela kroppen och hade ingen lust att göra något så det blev en hemmakväll :) Alltid trevligt det med:)

Idag så blev det en runda till IKEA!!!! :D Jag och mamma åkte upp till Hbg och gick på Ikea och inhandlade lite saker :) En av alla var ramar :) Ska hänga upp lite fler bilder så har nästan precis suttit och lakerat alla 12 ramar! Så händig jag är ;) haha... :)
Sen blev det världens bästa mat ! Lax, potatis och hollandaisesås :)
Sen inte så mycket mer ska väl lakera ramarna en gång till och sen så kanske det blir en lugn söndagskväll :)

Imorgon så blir det att ställa klockan för då ska man till sjukgymnasten och där ska man vara redan 9,45 :/ Lite segt, men behöver man träna rehab så behöver man :p Efter det hade jag tänkt att åka och handla något litet till min bror nu till jul även om han inte kommer att handla till mig men det förvånar mig inte. Men jag är så snäll så.... jag kommer att få dålig samvete om jag inte gör det :p ...

So Long!

Bio med Emma :)

Vi var och kollade på Yes man!
haha , riktigt rolig faktiskt. :) Många skratt blev det :)
Kort om vad den handlar om: Den är en man som alltid säger Nej till allt och svarar inte i sin telefon, men en dag går han med i ett sk förbund att man måste säga ja till allt! Och sen blir det en lång händelse, :)
Den är värd att se :)
Sen åkte vi hem och sen kom man inte i säng förrän vid 2 :/  Så när man vaknade vid 10,30 så var man så seg så man orkade inte resa sig så det blev att man låg kvar och tog det lugnt. :)
Sen i dag blir det kanske fest :):) Fast jag inte bestämt mig än, men det lutar åt det :)

Julavslutning

Idag var det julavslutning i skolan :) Skönt med lov :) och det är verkligen efterlängtat !
Efter avslutningen så ringde mamma och bad mig att åka och handla till gammelfarmor och gammelfarfar :)
Men som vanligt när man kommer dit ska de pressa i mig en massa mat och kakor ! Man är inte hungrig efter man varit där :p Efter all mat så gick jag och handlade sen så fick man diska ! Wiihooo.... :) så kul det är !
Sen stack jag inom centrum en snabb vända för att fixa mammas julklapp, sen så skynda ja mig till bussen.
Och vad som hände idag på skolavslutning med en lärare kan vi behålla för oss själv förutom att Frida och Emma vet :P Men ingen annan :P hahah .. :)
ikväll ska jag bjuda min lilla favorit emma på bio eftersom jag tydligen lovat det :p
Så ikväll är det bio i lund som gäller ! Sen blir det kanske annan film :p vi vet inte än.
Sen så har jag inte bestämt mer, men det räcker så :)

Allmänt

Har ju inte skrivit så mkt.

Så får väl skriva lite allmänt om vad som har hänt och vad som kommer att hända :)

I ondagskväll så kollade jag på film med Oskar :) och sen klädde vi julgranen :) Nu är det jul ! :)

Tordagen gick ut på att vi fick sovmorgon! :D Äntligen! Det är inte ofta det händer.

Sen så var det några i klassen som redovisade och sen var det betygssnack och jag fick MVG :D:D

sen så fick vi julmat till lunch och sen var det att ta sig till badet för någon skulle ha lektion där, men jag tittade bara på. Våga inte bada med mitt knä :/ men det var kul att titta på men man blev så trött av att bara sitta där. Sen kom jag hem vi tre och tog det lite lugnt, sen vid sextiden åkte jag till Borgeby och träffade Emma och julpysslade med klubben :) Mycket trevligt :) Sen när jag kom hem satt jag igång min favoritfilm :D Kan ni gissa ? !  :p

Mamma mia såklart ! :) Sen så gjorde jag mitt rehabpass som jag gör varje kväll.



Grattis! :D

GRATTIS SANDRA GUMMAN!
NU HAR DU FÅTT DITT KÖRKORT!! :D:D:D
Jätte glad för dig men lite avundsjuk ;)

körskola,sjukgymnast.

idag har jag inget så intressant att skriva men jag kan väl alltid skriva vad dagen kommer att gå ut på.
Nu först sitter jag i skolan och vet inte vad jag ska arbeta med. :/ och det är lite segt att bara sitta här.
Sen blir det körskolan kl.13 och köra lite sen hinner jag nog skriva ett prov sen ska jag till sjukgymnasten och träna mitt knä och kanske min axel jag vet inte än men jag ska i alla fall träna mitt knä så jag kommer nog ha ont i kväll igen :/
Sen är det inte bestämt så mycket mer.

jordbävning!

I dag vaknade man till en jordbävning! Ja, det är inte varje dag man gör det, så det avr något nytt. Först trodde jag att jag drömde för hela jag skakade i sängen. sen kommer jag ner och då frågar pappa om jag kände det, och då svarar jag att jag funderade om jag drömde men nej det gjorde jag inte och sen fick jag reda på att pappa hade sprugit ut och kollat om det var något där som hände. Men sen så kollade ja på text tv och nyheterna och då sa de att det hade varit en jordbävning i Skåne! Jaha tänkte jag .... sen så läste jag att det var 4,5 - 5,0 på risterskalan, då blev jag lite chockad för de är inte så lite ju.
Sen kommer man till skolan och det är det alla pratade om och sen kommer några i klassen och säger att de inte kände något och att de sov ! Då tänkte hur i hela friden skulle man kunna sova under en jordbävning. men jajaj ... alla är ju olika.
Men det var ganska roligt att höra på nyheterna för vissa sa att det var ett jordskalv och andra jordbävning. :p

den med.... :/

i går så var jag först i skolan sen stack jag och intervjua till mitt projektarbete och sen var det tillbaka till skolan och där fick man hjälpa Walle med lite saker. Sen så stack jag till sjukgymnasten och skulle kolla min axel och rehabträna knäet.
Fick reda på att de ska skicka ett brev till Ängelholm för att en orotped eller någo doktor ska kolla på den för det såg absolut inte bra ut. Så nu har jag ett gummiband som jag tränar min axel med och jag berättar inte hur det känns. :P Men kan ju säga så att Emma vet ;) :p haha...
Sen i går smsade jag med Emma lite på kvällen och då fick för sig att jag ska bjuda henne på bio på fredag för jag har så många biobiljetter jag fått av skolan från olika saker. :p så vi får väl se.....

Söndag

i söndags så var jag och tittade på ishockey :) Trevligt :)
Även om de förlorade men de hade sina chanser så om de hade suttit så hade de vunnit :)
Sen efter hockeyn åkte man hem och käka pepparkakor och drack läsk :) Gott! :)

Blev inte som planerat

Igår blev det inte som planerat för emma var trött så jag träffade inte henne utan jag åkte till stan och titta på night cup :)
Träffade väldigt många där som jag kände :) Fick höra det av Tina med, "måste du känna alla" sa hon till mig, och så fort jag hälsade på en kille som hon tykte såg bra ut så frågade hon hur jag kände honom :P hahah .. ... :D
Sen så såg jag min blivande man ;) hahah .... Tina you know ! ;) haha
Fast jag har två blivande män enligt Tina, bara hon får sin tröja får jag honom ;p haha...
Riktigt kul och flummig kväll :)
Sen kom där ju brandmän ;) Det är aldrig fel :) haha .... :D
Satt och tittade med Fredde och Tina senare så satt vi oss vid Sofi och Frida.
Sen kom jag inte hem förrän vid kvart över ett, halv två eller något. Daniel (Sofi´s pojkvän) kom och hämta oss så körde han hem frida först sen mig och sen körde de hem till Sofi då :) Tack för skjutsen ! :D
När jag kom hem så satt pappa uppe så satt vi och snacka lite :)
Sen var det en dejt med kudden som gällde :)

Idag har jag inte planerat något heller men det är väl bäst så för man vet ju aldrig hur det blir. Förrutom att min gammelfarfar blir 95 idag!!  Grattis till honom :) Tänk levt i 95 år, de e ett bra tag :)

igår

igår så hade jag hemmakväll med mamma :) mysigt :)
Vi kollade på Idol och sen så var det någon film vi kollade på fråga mig inte vad den heter :p

Jag tyckte att det var rätt att Kevin vann, han är såååå grym och jag röss faktiskt när han sjöng den sista låten så sjukt fin var den :)

Idag så ska jag nog till Emma så det blir nog inte night cup för mig i år även jag varit där sen jag föddes :p

Lucia

Idag var det först lucia på gullstrandskolan 2 ggr och en gång på enoch (eller hur det stavas) sen så stack några av oss till Selma och sjöng (även om vår rektor sagt nej, lite busiga ;)hahah... man kan inte alltid lyda ;) :) )
Sen så fick vi lussekatter och pepparkakor av vår lärare och lite så :)
Sen kom mamma och hämta mig vid skolan för då ville hon ha hjälp med att handla :/ Segt men så snäll man är så hänger man med :)
Sen när vi kom hem så var jag ju tvungen att hjälpa till att packa upp och sen dammsuga nedanvåningen och sen så satt jag igång mamma mia igen :) Jag älskar verkligen den filmen ! :D
Så mamma kollade med mig sen efter filmen kom pappa hem och sen nu är han i väg igen för han skulle på julbord, så idag blir det bakad potatis hemma ! Gott ! :)
ikväll så vet jag inte vad jag ska göra men det blir nog en lugn kväll är rätt slutkörd sen veckan med allt. :/ men sånt  e livet :) Finns både bra och dåliga dagar :)

lite text

Igår blev det för mycket! Kände tidspressen, ska aldrig göra så mycket med en massa tider, det funkade inte. Men nu vet jag det, ska försöka ändra på det :)

Idag så åkte jag till skolan och var as trött men sen så var det redovisningar i skolan och de var färdiga vid 10 så sa vår lärare: " På ren svenska är det jävligt kallt här inne så åk hem och jobba istället" Så jag åkte hem med tjugo i elva bussen sen kom jag hem så var min sjuke bror hemma så snacka vi lite sen åt jag lunch och satt igång Mamma Mia filmen men jag somnade till och sen när jag vaknade så ringde jag en sjukgymnast jag ska intervju till mitt projektarbete så har bokat tid med henne nu :) Sen så kollade jag om Mamma Mia för jag missade en hel del av filmen, (även om jag nästan kan det utantill men ändå :p ) :)
Sen så kom pappa hem idag :) Han åkte till Göteborg i går morse så såg inte honom igår men sen kom han hem och sa att han hade haft en jobbig dag med massa jobbintervjuer och möte, så jag tyckte lite synd om honom faktiskt :p.
Snart ska jag göra min rehab så den blir gjord idag med sen ska jag väl bara ta det lugnt som det ser ut nu men vi får väl se.

So long! :)

fullspäckad dag!

Sitter i skola och har en fullspäckad dag framför mig.
Först ska jag ha nationella prov muntligt i engelska b, sen så ska ja gå lucia, sen är det körskolan och sist men inte minst ska jag till sjukgymnasten. :/
Ska träna lite och göra rehab övningar där och då ska hon titta på om jag gör rätt osv.
Men nu ska jag göra np så skriver kanske sen, garanterar inget! :)

Life is a bitch!

Åhhhh...! Skit! Var hos sjukgymnast igår och skulle se hur det var med knäet, och jag hoppades på att det inte skulle vara Emmanågot fel på det men jag hade fel.
Jag får inte träna på ett tag nu för det kommer att ta 4-8 veckor att läcka och sen så ska jag hålla på med rehab sen.
Jag har en retning i minisken. :/ Vill inte vara skadad,vill träna med de andra!

Jag körde också igår och det gick jätte bra :) Så det var något positivt om dagen. :)

Idag så har jag inte bestämt så mycket ska kanske träffa Emma :)
Just nu sitter jag i skolan och ska jobba lite med projektarbete, inte så kul men måste göras !
Emma får pryda en bild idag! :) Bara för hon ska bli glad ;) fast det är hon ju ofta :)

MAMMA MIA! :D

Idag var det Mamma Mia som gällde :D:D:D
Riktigt bra :) Men det enda negativa var att det var som filmen.
Det var inget fel på killarna som var med i musikalen ;) haha...
Musikalen var i Malmö Arena så det var  första gången jag var där, först när vi kommer dit är det väldens största julgran, sjukt stor var den ! Visst om den ska synas vid arenan så behöver den vara stor :)
Arenan var riktigt fin inuti :) Så han har gjort den bra :)

I fredags så gick jag ut och åt med Malin,Sofie,Emma, och Johanna :) Mycket trevligt tjejer :) Sen gick vi vidare till ICE i malmö och det var Kareoki (ursäkta stavningen) så vi tjejer sjöng "Vi är på gång" med Tomas Ledin. :) Kul kul :)
Kvällen blev inte så sen men var mycket trevlig :)

I lördags var det kalas för brodern för han blir 16 idag :) Så firade vi honom igår med frukostkalas :P haha . Trevligt men jag var knappt här nere för jag orkade, jag var så trött och sen sitta och vara trevlig ovanpå det nej .... men jag gick ner till slut för att få lite mat i mig ,sen snacka lite grann och sen när de hade gått hem så fick jag för mig att jag skulle baka!
Så jag bakade mandel musslor :) Skit goa men sånt jobb det är för att göra dem! Herre Gud!

Förresten:
Grattis Oskar på 16 års dagen !  och Grattis Sara på 18 års dagen ! :)

SNART!

Sitter på jobb och tänker att snart är det Mamma Mia som gäller ! :D:D:D:D Längtar !

Det var ett tag sedan!

Har inte skrivit på ett tag, men jag har ju inte haft tid och har inte suttit vid datorn så de hade varit lite svårt att skriva men nu kommer lite snabbt vad som har hänt sedan i måndags.
Tisdag så hade vi nationella prov i svenska och det gikc väl bra fick Vg så.. :)
Sen i onsdags så gick jag upp tidigt för att  ta tåget mot lund 7.14 och sen vidare mot växjö :) Jag och mamma skulle åka och kolla på universitetet och ställa några frågor hos en syo där :) Resan upp ditt var lite drygt att sitta på tåg sen skulle vi ta bussen till universitetsområdet, vi var som två yra höner för vi visste inte var vi skulle gå när vi hoppat av bussen :P Men vi hittade tillslut :)
Sen när vi åkte hem så pratade jag med Emma så det slutade med att jag skulle hoppa av i Kävlinge och träffa henne, så jag  gick hem till henne och sen cyklade vi till hennes jobb och jag hjälpte till kände mig faktiskt duktig. sen så kom hennes kusin tror jag det var som skulle vaxa hennes ben, ganska roligt att se på. Som hon kved ;) haha .. :)
Sen i tordes så blev det att man hade lektion om Demens inför klassen och det gick jätte bra :) Sen så åkte jag hem och tog det lugnt och sen blev det träning med det blev inte så mycket för knäet palla inte :/ Hatar när det inte funkar ! Vill träna som vanligt !
Sen så när jag kom hem så planerade jag, emma, johanna, sofie och malin vår fredag tillsammans :) Vi ska ut och äta i Malmö sen så blir det kanske kareoki (vet inte hur det stavas) bar :)

Idag så var det en massa luciaövning både på teckenspråk och sång. :) Sen ringde jobb så nu sitter jag här och ska jobba till 5 och kom på att jag inte hade någon lunch och så får jag inte tag på pappa och så nu har mamma fixat det :D Det är bra att ha föräldrar ibland :)
Så snart kommer nog min kebablunch :) haha :)
Sen ikväll kommer Emma först hem till mig och sen gör vi ved oss inför kvällen :)

Teckenspråk!

Idag var det första gången jag var på teckenspråk :)
Ganska kul faktiskt men det kändes som händerna bara rörde sig lite hur man kände för :P
Vi började med att sjunga på teckenspråk, ja det var inte det lättaste :) hah .. blev lite skratt :)
Nu ska jag skriva mitt tal inför imorgon, för då är det Nationella prov i Svenska B (muntligt) ..Aahhh... Hjälp! Jag är idelös! Har inte börjat skriva än, och vet inte vad jag ska skriva !

RSS 2.0