Ängelholm

Idag så var jag i Ängelholm på sjukhuset, fick gå lite tidigare från apu:n eftersom jag då skulle till sjukhuset. Först så skulle jag röntgas och sen vidare på besök till doktorn och efter rötgen så gick vi till ortopedavd och sen så fick jag gå tillbaka till röntgen för de ville ha fler bilder så.. sen efter andra gången hos de på röntgen så fick vi vänta ett tag sen kom jag in till doktorn och där drog han lite i min axel och kände och han kom fram till att jag är överrörlig men det har jag vetat läänge :p men han sa att det var ett glapp och att jag ska få träffa någon sjukgymnast som var proffs som hade hand om handbollslag han hette Inge något tror jag :p sen så ska jag få träningsprogram av honom sen så ska jag tillbaka till doktorn efter sommaren. Sen se hur det är då.
Men man hade önskat att han kunde gjort något så värken går bort. men ja... jag överlever nog ;) :p haha

Snart kommer min pojke till mig, ligger här och väntar på honom och jag är väldigt trött och har blivit förkyld :/ J*vla ungar! Sjukt seg ikroppen och tur att det finns nässpray och ipren :p
nej nu ska jag inte skriva mer, ni får ha det så underbart! :)

ja....

Ja.. det har inte hänt så mycket i mitt liv mer än att jag är på praktik och man är grymt trött efter det och sen efter brukar man åka hem till pojken min :) sen tar man det lugnt och därför blir det inte så mycket skrivande här. men ja... hoppas ni överlever med det lilla ni får :p :)
I helgen så har jag varit med pojken, festat (nyktert) och tagit det lugnt . :p
Ifredags så var jag med pojken och vi tog det lugnt hade det mysigt :) Sen i går så var jag på fest hos Mickan med emma och många fler :) Som sagt så var jag nykter eftersom jag var taxi åt Emma :p nej , men det gjorde inget för mig jag klarade mig :p
Sen så kom jag hem 5 inatt så är ganska trött nu men man måste ju gå upp annars kan man inte somna ikväll och det måste jag ju för jag ska tilll Ängelholms sjukhus och bli röntgad (eller hur det stavas) Vill bara veta vad det är nu,
Ikväll ska jag in till pojken min ett tag sen får jag se när jag åker hem och lämnar han och Emil själva :p
Men just nu tar jag bara det lugnt och väntar på att klockan ska gå så jag ska åka till min pojk :)
Men nu orkar jag inte skriva mer, ni får ha det underbart! :)

:)

Idag har jag hämtat mitt riktiga körkort :D
Ikväll blir det träning :)
Ha det underbart!:)

Äntligen!

Äntligen har jagfått tid i Ängelholm så jag kan få reda på vad det är med min axel, så svin ont emellan åt, då går det inte ens att rör den. Men på måndag så får jag reda på det :) Förhoppningsvis :)

Idag har jag varit på apu så är lite trött nu ska käka sen med pappa och Oskar sen åker jag in till min pojke :) Stannar nog där över natten, mysigt :)
Nu ska jag ta det lugnt skriver some other time! :)
Ha de underbart! :)

mm.. lite om igår

Igår så var jag med emma och vi var på centan och sen så körde jag henne till borgeby och kollade på när hon spelade match svin kallt var det. Sen körde jag hem henne sen körde ja hem var grymt trött. och sen kom min pojke och sen låg vi i sängen resten av kvällen och vi somnade tidigt och det var skönt för jag var så trött. Sen så åkte han tidigt imorse :(
Blev besviken på dig men .... kan inte göra något åt det.
Idag har jag bara tagit det lugnt och vilat har fått huvudvärk så har precis kollat på film och väntar på maten nu. Sen så skulle Eric komma och hämta mig kl 19. sen så ska vi göra något, som jag inte vet.

Du fattar inte hur svårt det är att vara besviken på dig och sakna dig samtidigt! :(
Nu ska jag gå ner och vara lite social med familjen min,.Skriver vid ett senare tillfälle.
Ha det underbart!

Saknar dig!

KÖRKORT!

KÖRKORT! :D:D

Blandat

håller på med apu nu så har inte så mycket ork att skriva men ska försöka förbättra mig :p men ajjaja ...
nu har jag varit och tränat med mamma  :) Skönt att träna var ett tag sedan och nu kunde jag typ vara med på hela passet men får ju inte göra armhävningar (eller hur det stavas) pga min axel sen så kan jag inte göra allt med knäet men det var typ 2 små övningar jag inte gjorde men allt annat funka bra :) men efter kom känningarna :/ så nu har man ett knä insmörjt i tigerbalsam, det luktar ju så gott :p
Nu är jag ganska trött så ska nog sätta igång en film och ta det lugnt. :)
Ni får ha det så underbart! :)

Första dagen..

Första dagen på apun. Lite segt men helt ok. inte så stor klass :)
Fick gå tidigt idag :) och imorgon fick jag börja senare :)
Gjorde inte så mycket på apun det enda jag gjorde var att sitta och rätta mattehäfte :p
Nu är jag hos min pojk ska snart till körskolan :)

igår :)

Igår så  var jag och tränade, :) Det var sjukt mkt snö men sjukt kul :)
Bjärreds juniorer avbrött sin träning och de tränade innan oss sen så joggar vi ner mot planen och vi känner att det kommer att bli jobbigt att träna i all snön. Men vi gav inte upp vi tränade, vi viker inte för lite snö :p haha visst det var inte så lite snö men jajaja .. det började med lite snöbollskrig innan tränarna började prata :p Sen så skulle vi jogga/springa runt 11 manna planen i 10 min, själv har man ju inte tränat på sjukt länge eftersom knäet så jag är stolt att jag orkade 5 varv och det var inte bara jag som slutade tidigare de som sprang mest sprang 6-7varv. Så jag var inte så dålig. Det var grymt kallt ute så man fick typ blodsmak i munnen :/ men kul var det  för efter vi sprungit så var det spel :) Det sämsta är att jag  inte får vara med och spela för jag får inte vara i närkamper för mittt knä inte är helt än. så jag var målvakt och det var kul för det var svårt att ta sig fram i snön men det blev en utmaning. Men efter träningen hade jag ont i knäet :/ så när jag kom hem så var det tigerbalsam som gällde och sen kom min pojke och hämta mig :) Så åkte vi hem till honom och kolla på film och tog det lugnt v ar ganska trött efter träning, :p Sen i morse så vaknade man med ett leende eftersom man vaknade bredvid sin pojke :) Sen låg vi och mös sen så gjorde vi frukost och tog det lugnt sen körde han mig till sjukgymnasten där skulle jag vänta på att Sandra hade tränat färdigt så satt och snacka med anton under tiden sen så körde de inom Mc donalds och sen körde vi hem till mig och då käkade de sitt mc donalds hps mig sen så stannade de ett tag och snacka och umgicks :)  Trevligt men nu är de på väg till hofterup för de skulle fixa sandras husvagn :p sen så skulle de nog hem och ta det lugnt och det ska jag med göra ikväll tror jag eftersom jag har ont i knäet och är lite trött. så.... och min pojke är med emil :) Så det blir lugn kväll idag och fest imorgon! :) Imorgon ska jag festa med Emma men vi vet inte var vi ska än men vi får se :)

men nu orkar jag inte skriva mer, ha det underbart!


hmm..

hmm.. vad dålig jag blivit på att skriva men det är så att jag orkar inte skriva men jag får ta och skärpa mig känner jag, ska ju skriva om vår helg och bjuda på lite bilder så... men det tar vi en annan dag.. nu ska jag bara ta det lugnt, är ganska trött..
men ni får ha det underbart och hoppas ni inte tappar intresset att läsa för det kommer att komma mer :)

Helgen...

Känner att jag blivit lite dålig på att skriva här :p
men de e så att jag bott i stan och pluggat och varit på körskolan och lite så sen så har jag haft nästan fullt upp  i helgen.
Helgen har varit underbar! Tack alla som förgyllde min helg. berättar lite mer sen och det kommer bilder :p :)
Ha det underbart1 :)

Fredag

Dagen började med att vakna brevid min pojk :) kan inte bli bättre :)
Sen begav jag mig till skolan och där hade jag t-språk och som vanligt så är det lika flippigt :)
Sen så åkte jag hem och käka frukost och sen kom Sandra så förbredde vi inför kvällen :) Så kul det kommer att bli :) hah .. och så lurad Anton kommer att bli :) kul :)
Längtar! :)
nu ska jag göra ved lite till sen så skriver jag mer imorgon tror jag :)
Ha det underbart! :)

Lite längesedan kanske

Sen i måndes så har jag varit i Malmö på högskolan och kollat lite, typ "bott" på körskolan och pluggat mkt.
Sen så har jag nöttat teori och det har funkat bra :)
Min axlen är tejpad nu så kan knappt röra min arm :/ Var och fick ny tejp idag :/ Men hoppas det hjälper :)
Nu är jag inne i stan och sitter här, tar det lugnt lite med min pojk :)
Nu orkar jag inte skriva mer, armen värker. Och nu ska jag gå till min pojk :)
Ha det underbart! :)

Skolan

Just nu är jag i skolan och gör inte så mkt vet inte riktigt vad jag ska göra. Fick reda på att jag fick VG på provet som vi hade i torsdags, blev nöjd ändå eftersom jag typ inte plugga och hade ingen lust att plugga heller.
Idag är min dag väldigt fullbokad. :/ men ja då har jag något att göra ialla fall.
Idag så har jag varit tillsammans en månad med min pojk :) Det har gått riktigt fort, tiden går ju fort när man har roligt :)

Nu hade jag tänkt göra lite projektarbete. Lite ialla fall. :)
Ha det underbart! :)

:)

Precis kommit hem från Borgeby :)
Vi låg under med 0-2 och sen vände dem till 5-2! Härligt tjejer!
Rikigt bra jobb och ni slutade aldrig kämpa. :)
Rikitgt  bra som sagt :)
Nu väntar jag på maten bara sen så kommer Eric och hämtar mig för han ska köra mig till stan eftersom jag ska lämna mina saker och hämta nykel :)
Sen får vi se vad som händer, blir nog att jag stannar i stan hos Eric. :)
Men ha det underbart så skriver jag sen igen! :)

matchen

oj, jag har skrivit fel hela tiden var jag ska kolla på match :p För jag ska till Borgeby och kolla :) Hade kollat lite fel :p men jajaja.. det gör ju inte så mkt eftersom jag ska dit själv så.. :)
Nu sitter jag och väntar på att bussen ska gå. och ska göra ved mitt hår nu :)

Söndag

Idag så är det fotboll som gäller :)men får gå själv nu. Mamma och pappa kanske hänger med istället :) Vi får se.
Sen så ska jag packa färdigt eftersom jag ska "flytta" till landskrona hela nästa vecka :)
Just nu sitter jag bara i sängen och lyssnar på musik och snackar lite på msn och snart ska jag in i duschen och göra ve mig.
Jag längtar tills nästa vecka då man får bo själv :) Hoppas bara moster har en cykel som jag kan få ha nu när jag ska till skolan så jag slipper gå eller ta bussen. :)
Nu orkar jag inte skriva mer. kommer nog inte skriva från måndagkväll nu eftersom datan ska med så ....
Men ha det underbart! :)

RSS 2.0