lördag:)

Idag ska åkte jag ut till mitt kära lag :) Det var match som stog på schemat :) Tyvärr slutade det med en förlust. men vi spelade bättre :) Berättade den glada nyheten för mina tränare att jag snart kommer tillbaka. :) och det blev såklart glada minner :) Sen så var det svin kallt att stå och kolla på. sjukt kallt, kände knappt mina fötter.! gaahh.. hatar kyla!
Men sen tog jag bussen hem och nu ligger jag under mitt underbara täcke :)
Ikväll ska jag träffa tess, har inte gjort det på ett tag så :) Vi ska in till stan och träffa Anna och Tina :)
Kommer att bli trevligt :)
Och imorgon vet ni ju redan som händer för det har jag redan skrivit in här :p
Som ni vet så blir det Eric och film :)
Skriver mer någon annan gång. :)

Ha en underbar lördagskväll :)

fredagkväll.

nu ikväll så har jag bara tagit det lugnt och snackat med Eric en del :p :) trevligt.
Men helt plötsligt så slutar min msn funka, får damp på det vet inte hur länge jag har försökt fixa det.
Sjukt segt iaf.
men imorgon blir det kanske borgbys ip :) och sen på söndag ska jag till Landskrona och träffa Eric :)

Hoppas ni harr haft en bra kväll hittills :)

Fredag :)

Idag är en helt vanlig dag, dagen började med att man gick upp halv sju och var svin trött.  Nämner inget namn som höll mig upp. :p
Det började med lite slappt på teckenspråket :) Katarina berättade lite om hur det e att ha ett barn som är dövt och hur de kom fram till de beslut dem gjorde :) Sen lekte vi lite på teckenspråket kul :) Sen så blev det lite allvar men ändå lek och det var att vi skulle berätta vad de andra hade på sig alltså på teckenspråk då :p :)
Sen efter lektionen vid 10 så satt jag och tog de lugnt och ladda upp inför sjukgymnasten.
Vid halv elva stack jag dit så var där vid elva och tränade.Hoppade över en övning eftersom mitt knä fick känningar. och nu ska man börja ha knäskydd. Jippi ! Känns ju bra. men om det nu hjälper så. :)
fick reda på att jag snart få börja känna på träningarna igen :) så snart kommer jag ut till er tjejer :)
Längtar redan, funderar på att åka ut till er imorgon och titta på er match :)
Vi får se, men e grymt sugen på det :)

Fått brev från sjukhuset i Ängelholm idag :) Det är bra men när jag öppna det var det inte lika kul, det står att det beräknas att ta 5 månader innan jag kan komma dit. så det suger lite, pallar inte med min axel längre, har haft det länge nog nu.
Så just nu suger livet lite grann men hoppas det går över snart :)

Ikväll har jag inte planerat så mycket utan mest tänkt ta det lugnt och kolla på film :)
Ha en underbar kväll alla folk! :)

Torsdag.

Idag så började dagen med att de flesta iklassen sa att jag hade klippt mig men det har jag inte men de gav inte sig, utan sa det hela tiden, men jag har bara slingat mitt hår :)
Anna fyllder år idag, 19 år! Grattis :)
Sen så jobbade jag och Andy på flittigt med att svara på frågorna som vi skulle medans de flesta började prata om balen. Alla började snacka vem de skulle gå med och vad de skulle ha på sig. Ja... jag har inte någon att gå med för tillfället men om jag inte har någon att gå med så fick jag lov att gå med Frida, Malin och Sandra :)
Så vi får se :) Har hittat jätte fina klänningar i HBG så ska bara övertala pappa någon gång att åka iväg med mig :)
Idag så blev det lite slappelektion efter lunch hade inte så mkt ork att göra något så satt bara och snacka och Frida var jätte nervös inför sin första körlektion, Det gick säkert jätte bra :) Hoppas bara hon inte körde in i något i industriområdet ;) :p haha ... :)
Idag så har jag inte planerat så mkt utan tar det som det kommer. Hade behövt plugga men jag är inte alls upplagd för det. :/ men måste väl kolla igenom teckenspråket sen eftersom vi har ett kapitel till imorgon så.... :/
jaja .. just nu sitter jag bara här hemma stack hem från skolan tidigt idag :) skönt!
Funderar på lite saker just nu lite om jag ska sticka ut och hälsa på folket på träningen ikväll och kanske hämta mina overaller eller något. men troligt vis blir det inte så utan det blir nog någon annan gång men hade iaf tänkt åka ut där på lördag när de spelar träningsmatch :) Så det blir säkert då, sen ikväll blir väl en lugn kväll :)
Funderar på att sticka ut ihelgen men har inte bestämt mig och isf med vem?
Jag vet att Emma inte är sugen så inte lönt att fråga henne :p
Nu hade jag inte tänkt skriva mer utan göra något vettigare :p :)

Halkan :)

Idag började dagen med att man skulle gå upp 6 för att man skulle vara vid körskolan tio i 7 och sen bege sig till Knutstorp för att köra halkan :) Tiden gick jätte fort, det var riktigt kul faktiskt, fast vissa delar av det var inte lika kul, det vi gjorde sist var roligast. Det var faktiskt roligt att snurra med bilen :p :) Tur att man inte öva i trafik :p hahah ... Iaf kort fattat ajfdet gick bra och är snart färdig och har körkort :) och det var roligt :)
Efter halkan så var vi tillbaka i stan vid halv 12 och då gick jag till mammas jobb och fick pengar och käka bullar . :)
Sen begav jag mig till bussen för skulle åka till t-torp och slinga mitt hår. :) Nu är jag väldigt blond  :) hihi .. :)
kom hem vid 5 och då var middagen färdig, var grymt hungrig just då så det satt bra med mat :)
Nu sitter jag här och tar det lugnt är faktiskt ganska trött :p
Men ha en underbar kväll ! :)

Gaahh.. träningvärk!

Visst e de härligt med träningsvärk? Speciellt närdet sitter i rumpan och baksida lår :/
Jaja det känns iaf att man har höjt träningen. :)
Längtar tills imorgon för då är det halka som gäller, det närmar sig körkort :):)
Idag fick jag reda på att jag låg på Mvg i samhäll :) kul att få veta.
Idag flippade jag ochh filippa ut i skolan på lunchen och började dansa på borden och det var inte vilken dans som helst men den behåller vi för oss själv ;) hihi.. :)
Nu väntar jag på maten, svin hungrig! Käka bara en bulle till lunch för jag glömde mitt matkort hemma så fick jag ens bulle :)Så fick jag lite i mig iaf :)


Senaste nytt! ;)

Idag efter lunch så hände inte så mycket vettiga saker ex så började vi med senaste nytt och det blev Frida sniffar lim. Det e sant hon sniffade på limet, ja vi hade en konstigt eftermiddag.fridafr
Efter åt blev hon lite hon alltid är.. :p hahha . :)
Vid tre tiden stack jag till sjukgymnasten och plågades :p Vi ökade en del idag så är ganska trött nu, efter träningen kom pappa och hämta mig och körde mig till tåget. Åkte till Kävlinge och blev mt av 'Emma sen gick vi till solariet :) Riktigt skönt!:) Sen gick vi till hennes jobb och snacka lite sen tog jag tåget hem sju eftersom jag inte hade ätit på dagen sen kl.11 så var jag ganska hungrig då så åkte hem  så blev det två mackor och ett glas mjölk, (jag orkade inte laga mat).
Sen blev det duschen för mig :) och nu sitter jag här helt slut. :p

Emma fick sin klänning hon bjöd på :) så nu har hon sin balklänning färdig. :)  Kul för henne för den var riktigt fin :)

Nu ska jag försöka göra något vettigt men jag vet att det inte kommer att göras men ändå det är iaf ett försök :p :)

Skolan

Sitter i skolan, och jag är sjukt sugen på att åka utomlands :) Jag och Andy satt och titta på olika resor han snacka om att han ville till kreta igen och jag var sugen på att åka till Grekland eller Thailand eller något :)
Tänk att ligga i solen nu.. så sjukt skönt det hade varit :)
Idag så blir det sjukgymnasten efter skolan och sen så kanske jag ska till Kävlinge och sola med Emma :)
Sitter just nu och väntar ut tiden tills jag ska till sjukgymnasten, och fredrik sitter och bögar sig som vanligt ;) hahah . :) Malin sitter nog och spelar som vanligt istället för att plugga, frida sitter nog och tittar på bilder eller spelar hon med. och Glenn och Andy sitter och tittar på tjejer på internet. :p 

Innan idag var det ju prov, kändes helt ok faktiskt. :)
Det var en del frågor och någon av dem kunde jag inte. men jajaj....
nu ska jag låstas som jag pluggar för Carl-Axel kommer nog tillbaka snart. :p

Sjukt segt!

Sjukt seg att plugga! Har verkligen ingen motivation att plugga! Just nu hatar jag min lärare, hur kan man läggaett prov på en måndag.
johanna
Just nu ligger jag i sängen med mina böcker.

då har man fler släktingar :p

Idag på släktmiddagen hos farmor så träffa man andra släktingar som man aldrig har träffat.
Jag har en väldigt konstig släkt bara läs nu min pappas ena moster var där och är 3 år äldre än honom, hans kusiner var där en som var kring 33års ålder och en som var 15 som skulle bli 16. Så min pappas kusin är yngre än mig. :p haha . min släkt är annorlunda. Har kusiner hit och dit och näst kusiner lite här och där och en massa släktingar överallt .:p haha . ja jag visste att min pappa hade stor släkt men inte att han hade en kusin som var yngre än mig :p Men nu kom jag på det är inte bara en kusin som är yngre än mig utan minst en till.
Fråga mig inte när jag ska förstå mig på vem eller vilka som är mina släktingar för jag kommer nog tappa räkningen efter 50 . :p haha ..
Men det var trevligt att träffa dem :) Alltid trevligt med nya människor :)
Satt och snacka mycket med paulina heter hon och är min pappas kusin som är lika gammal som min ena kusin :p haha .. I alla fall vi snacka ganska mycket så det blev inte så mycket plugg för min del men det löser sig säkert, det var trevligt att snacka lite :)
Nu hade jag tänkt plugga lite och sen käka lite middag och sen blir det nog plugg igen eftersom det är prov imorgon bitti så... .:(

Grattis!

Grattis Sofie :) idag blir du 22 :) Nu börjar du bli gammal :p hahaha... :)

Snart bär det av till farmor på släktmiddag, wiho..finns inget bättre att göra. idag har jag ingen motivation heller till plugga men jag måste :/
Sitter här och väntar på att tiden ska gå...

Hoppas du får en trevlig kväll Emma. Se om de han skrev händer :p

Nej, nu ska jag tvinga mig att plugga. ha de så bra allihopa ! :)

:)

Ikväll så har jag varit hos Emma :) och det kom aldrig någon Jonte :p han skyllde på att han inte hade någon bil :p
Jag och emma kollade på en film som hette Prom Night och handlade om en lärare som var besatt av en elev och hade bilder på henne överallt och förföljde henne och dödade hennes familj och kompisar en efter en. Han ville ha henne. Det handlar såklart om att det mesta händer på balnatten . :p Men jag tänkte inte berätta mer utan ni får se den själv om ni vill veta hur den slutar. :p :)
Sen i mellan filmen så kollade vi på körslaget och det började med att Liam stog och dansa sen dansade han med mig sen kollade :p sen efter körslaget och Prom Night satte vi igång Wild Child. Hann inte se så mycket av den för min mamma kom och hämta mig eftersom tåget var inställt. :/ Men det var lite rolig i början ialla fall :)
Nu ska jag kolla på film och ta det lugnt bara och njuta lite och vila upp mig så jag verkligen har ork att plugga imorgon och åka på släktmiddag. Jag kan verkligen se fram emot dagen imorgon, det förstår ni väl ? :p Vill verkligen inte att det ska bli söndag. eller måndag för den delen, det är så mycket just nu så jag vet inte vad man ska göra.
Men jag längtar tills på onsdag :):) hihi....

Seg lördag hittills

Idag är det en väldigt seg dag, det börjar med att farmor ringer kl.9 och väcker alla. hon berättade att min farbror ligger på sjukhuset :( inte så kul, han skulle egentligen varit i USA idag men ja... Det visade sig inte vara smitsamt utan han hade fått någon matförgiftning eller något när han varit i Thailand. Sånt händer, men hoppas det blir bättre snart :)
Sen så tog jag bara det lugnt på förmiddagen och kollade på film. Sen så målade jag lite :) och nu ahr jag gjort prov 7 också i körteori och har bara ett prov kvar :) Sen ikväll ska jag kanske träffa Emma och jonte. Just nu är Emma och tittar på någon isshow och hon ska höra av sig sen om det blir något eller inte.
Idag skulle jag egentligen behövt plugga men jag orkar verkligen inte, så får bli att råplugga imorgon när man är på släktmiddag. Farmor fyller 65 så de e lite middag hemma hos henne imorgon, så av mig ska hon få en tavla :) Sen får hon nog blommor av mamma och pappa. :p men det brukar bli så att släkten får blommor när de fyller år och jag brukar inte ge något men jag har haft den länge och skulle ha gett henne den för länge sedan men blev aldrig av så imorgon ska hon få den. :)

igår så blev det en myskväll :) Det slutade med att jag somnade när jag, mamma och pappa tittade på film :p hahah... man blir aldrig för gammal. :p Var väldigt nere igår var inte alls på humör :p men ja...

Ha en bra lördagkväll ! :)

Fredag :)

Äntligen fredag! :) Hade lektion i 2h idag bara :) Och de var test i t-språk och jag fick bara ett fel :) Kändes bra. Det gick bra för Anna med hon fick alla rätt :) Hon sa nu har jag varit duktigt. Vi kom på ett persontecken till henne och det blev G- för hon brukar få det :p det var i slutet av lektionen för då började vi flippa lite. :)
Sittter och funderar på om jag ska med Sandra ut i dag eller inte. hon snackar om Malmö men vi harett problem om vi sticker dit och de är att vi inte kommer hem. men det brukar lösa sig men jag vet om jag är så upplagd för det. Vi får se :)

Pannkakor och glass :)

Ikväll gjorde mamma pannkakor så det blev lite kvällsfika med pannkakor och glass :) men hon sa om jag gjorde datorprov (alltså inför körkortet) så skulle jag då göra två st så gjorde hon pannkakor. och ikväll var jagväldigt svag för pannkakor så... :p ja de e inte lätt att vara mig :p så det blev två datorprov till idag så nu e de bara 3 dataprov kvar och 3 pärmar :) Det börjar gå mot slutet :):)
Imorgon så är det skola som gäller i ca 3h sen funderar jag på om jag ska ut å fika i stan eller sticka hem och plugga eftersom vi har prov på måndag så. så min helg kommer att gå ut på att plugga och kanske släktmiddag :/ Spännande helg eller? nej trodde väl det. :p men sånt e livet.

sov gott mina vänner, för det ska jag :)

Halkan närmar sig!

Idag så var det först skola, en väldigt dryg dag. Den börjar med att jag får huvudvärk! Kanon ju . sen väl i skolan så är det en väldigt slapp dag för vi gör en övning hela dagen som läraren dröjer ut. Sen så efter skolan stack vi ner till stan, Frida, Sofi, Lina, Dick och jag då... sen när klockan närma sig ett så tog jag stadsbussen till körskolan, dags för motorväg igen :) kul kul :) Sen så när vi är på väg tillbaka till körskolan så frågar hon mig om vi bestämt halkan än, och jag bara nej... hon; då gör vi det när vi kommer tillbaka :)
Så nu ska jag snart köra halka ! Det närmar sig allt nu med stor steg :) :)
Det känns bra och jag är glad :)
När vi kom tillbaka till körskolan så gjorde jag en pärm där och klarade den på andra försöket, :) Så nu är det bara 3 pärmar och 5 dator provkvar att göra :p hahah .. Man får se det positivt för från första början var det ju 6 pärmar, 8datorprov, 4 pärmar. så... Det börjar trappa neråt :)
Nej, nu ska jag inte sitta här och skriva för nu ska jag plugga teckenspråk :) Har lite läxa till imorgon. visst det är inte kul att plugga men det är kul att lära sig iaf teckenspråk för det vill jag lära mig :)

Ha det bra så länge :)

Redovisningsdag.

Idag var det redovisning av svenska arbetet. Och vi skulle lotta ut vilken ordning vi skulle redovisa och jag hoppades verkligen på att jag skulle få göra det nästa gång så jag fick ett högt nummer. Men med min vanliga tur så får jag nummer 1 och den första tanken var NEJ! jag kan inte, jag vet inte vad jag ska säga. Så det kändes som jag stog och läste från mitt papper. och mina lärare försökte muntra upp mig så sa de du kan det, du klararav det.
jo klara av det gör jag ju men om jag hade haft den turen och fått högt nummer så kanske det hade varit bättre.
Men efteråt kändes det faktiskt bra att jag hade gjort det för då behöver jag inte gå runt om tänka på det. :p  :)
Dirket efter skolan så stack jag till sjukgymnasten. :/ Jobbigt! Men jag kunde springa lite så det är framsteg :) :)
Sen så åkte jag hem och åt lunch och duschade. sen blev det ett avsnitt av one tree hill :) sen ikväll vet jag inte vad jag ska göra men funderar på att gå en runda är lite sugen på det ikväll igen, har gjort det nu i två dagar innan :)
Känner mig duktig när jag är ute och rör på mig faktiskt .Eftersom jag inte tränar fotboll så känns det som man har tappat grymt mycket. men det kommer igen, hon tvekar inte för att köra hårt med mig. Det gillar hon, nu ska hon få mig till att springa lite varje gång typ i 5min eller något och sen öka efter hand. Vi får väl se hur det går eftersom det började kännas lite grann i slutet när jag sprang, men hoppas det funkar för då får jag snart komma tillbaka :)

ÄNTLIGEN!

Äntligen! :) Nu har jag blvit färdig med svenskan! :) känns skönt men jag ska bara läsa igenom det sen men det är skönt att det är färdigt. :D
Idag har jag pluggat, kollat på film med mamma :) sen ska jag nog gå en runda med mamma :)
Sen ska jag nog lägga mig :p är svin trött :p höll nästan på att somna innan i skolan :p hah ... men jag kan inte hjälpa att jag är trött :p
Ni får ha de så bra. :)

kvällen i stort sätt...

När jag var och tränade hos sjukgymansten så var där tre med väldigt bra utseende ;) Tre boisare faktiskt :) Så det var lite trevligt att träna idag ;) :p hahah .. :)
När jag kom hem så var middagen färdig så det var skönt bara till att käka sen in i duschen. Efter det så var det plugg som gällde och sen tog jag en paus i det hela med att gå en runda med Tezz, var ett bra tag sedan jag träffade henne. Hon har varit upptagen av annat ex sin pojkvän.  men det var trevligt att träffa henne som sagt, och jag fick paket :) Fick ett par örhänge av henne :) Det var en försenad julklapp sa hon :p Så ni kan förstå att vi inte träffats på ett tag.
Sen när jag kom hem så kollade jag på idrottsgalan :) jag gillar verkligen Björn Gustafsson , han äger! :) Så j*vla bra. :)
Efter idrottsgalan så pluggade jag och nu ska jag sova för nu har jag inte blivit färdig men är en bit på vägen :)
nu är jag faktiskt trött så nu ska jag dejta kudden, vi hörs imorgon! :)

hmm... ?

Hmm..? Hur gammal är killarna i klassen ? Fredrik och Glenn tog varandras mobiler och sen helt plötsligt så lägger dem den i kalsongerna och börjar hålla på. Vi vet inte hur länge de höll på men, hur gammla är dem? Sen började de jaga varandra som vanligt.
Jag och Frida satt bara och kolla och tänkte eehh.. normalt ? men när det gäller dem så förvånar det inte oss. De är lika bögiga båda två så...
Sen de vantar de torkar mobilerna med en så tar vår lärare dem i händerna. haha..
Idag är en liten Crazy dag! :p

Skolan :/

Nu sitter man i skolan är sååååå j*vla trött på allt ! Vill bara skita i allt egentligen.
Jag orkar bokstavligen talat inte göra något.
Nu sitter jag med ett väldigt konstigt arbete om man fatta lite av förra veckan och ska vara färdigt på onsdag, så ja det är lite panik! Har knappt börjat så ...... Gaaahh ..
Innan på lunchrasten så flippade vi ut lite, ialla fall. :p  haha men mina kompisar blev inte så förvånade. :p 
Kommer in lite bilder på det sen :)
Snart ska jag till sjukgymnasten, känner inte för det heller. men jag måste. knäet måste bli bra snart !
Nu ska jag försöka jobba lite till så jag någon gång i natt kan bli färdig.

Ishockey och lite annat

I kväll så har jag varit på ishockey med mina föräldrar, det var ingen bra match.
Sen när jag kom hem så hade vi handlat chips med oss hem så blev det film och chips för min del. Filmen jag tittade på Bride wars, jag trodde den skulle vara bättre så blev lite besviken faktiskt.
Nu så blir det nog en film till en dejt med kudden de e ju skola imorgon :/ Inte alls sugen på att åka dit imorgon.
Men nu är det så mycket i skolan så.....
ha en härlig kväll gott folk :)

Sammanfattning..

Lite sammanfattning; festen i tordes var riktigt rolig :) Fast det var inte lika roligt att gå upp vid halv sju dan efter när man gick och la sig halv tre. :p sen tränade jag hos sjukgymnasten, riktigt jobbigt men ändå blev det lite extra träning :)
Sen tog jag det bara lugnt på kvällen.
Igår såvar det examensfest för Mia och Tina :) riktigt kul, har lite huvudvärk nu men..:p dagen började med att vi var hos sofie kl.6 sen vid 8 åkte vi till lund :) Kom hem vid fyra inatt . :) Mycket trevlig dag igår :)
Idag så har jag inte bestämt så mycket, vi får se vad som händer. :)

Inför fest! :)

jsjj
sj


Vi vet vi är snygga! ;)

Fest ikväll! :)

Ikväll är det fest! :) Wiie.. :) nu ska de festas , visst det är skola imorgon men ja..... det fixar vi :)
Visst jag ska ha något glosprov i teckenspråk med men ja det löser sig :)
Ser så positiv jag är idag ? :p hahah .... det är inte ofta.:p haha :)

Fredag kväll kommer att bli lugn, lördag är det FEST! Då ska de festas eller hur emma ? :), Söndag blir nog ta de lugnt hahah.. :) måste vara pigg inför en ny vecka :p

Idag har jag varit i skolan , kan bara säga att man känner sig stressad av allt som ska vara färdigt så nu tänkte jag vila ett tag eftersom det e fest ikväll sen tänktejag plugga lite.. Det e typ ett måste.

Ha de bra så länge :)

Gud vad jag hatar morgnar!

Åhh.. jag gillar verkligen inte morgnar! Fy.... är svin trött, orka knappt gå upp i morse för att ta mig till skolan.
Jag såg inte ens min klasskompis på bussen i morse, så trött är jag  . :p
Och nu ska jag göra ett sånt arbete jag inte fattar något  om, men jag låtsas att jag gör det så blir det bra. Vi ska skriva en hel roman känns det som , och det är det jag verkligen inte känner för.
Ja, nu får jag väl se engarerad (eller hur det nu stavas, men ni fattar ändå) ut.

Ha de bra alla. ! :)


Plugg :/

Hela dagen idag så det Plugg som står på listan . :/ Sjukt segt! Har suttit och gjort någon svenskagrej jag inte ens fattar vad jag ska göra sen vid 10 idag. har bara skrivit fakta. nu ska ja byta ämne så nu blir det projektarbete.
Men egentligen så har inte pluggat hela dagen utan jag har faktiskt tvättat och städat till Kaj. :p :)
Nej, nu ska jag återgå till pluggandet!

So Long! :)

Emma <3

Emma ! Du har fått ett tal av mig för länge sedan kommer du ihåg det ? :)
Jag hoppas du inte har glömt det :) Jag lovar jag ska hålla tal när du fyller 20 och när du gifter dig (även om du nu säger att du aldrig kommer att göra det). Men om du frågar mig om jag kan hålla dig om dig så såklart jag kan det finns en massa man kan skriva om dig :) Du är ovärdelig! Du är som en skatt som man inte vill ge bort.
Har du sett texten på mitt rum ? Om inte så skriver jag den här igen. :)

Emma och Johanna

Att ha en riktig vän som lyssnar och förstår
som alltid bryr sig om
och finns där år från år
Att ha en äkta vän är en ovärdelig skatt
en gåva rik och stor
i tårar och i skratt
Du är min vän
Du har gett mig stjänornas
ljus och himmlens kraft.

Du är allt det som står där! Du förstår inte som du har förändrat mitt liv, du har fått mig till att göra saker jag aldrig gjort förr och det är en positiv sak så ta inte det negativt. :)
Du... jag hoppas du och jag kommer att vara vänner för alltid för du lyser upp min dag. Du tar mig igenom de svåra tiderna, våra långa samtal i telefonen som verkligen hjälper! Känns som vi har känt varandra längre än vad vi har.
Kommer du ihåg när vi satt i ditt kök det var inte så länge sedan, du satt och kaxa dig som ja.... du vet .. :p och jag klaga på att du alltid höll på :p Så sa din mamma men jag vet att ni älskar varandra och det är som syskon ni bråkar. :p
Det känns som du är en syster man aldrig haft som man kan berätta allt för.
Som sagt vi kan ha våra tjafs men dem går över rätt snabbt. :p :)Emma
Vi kan bara sitta och titta rätt fram och inte säga något men ändå så har vi inte tråkigt eller vad man ska säga.
Jag hade kunnat skriva mycket om dig, men det har jag inte ork till och det hade nog inte fått plats här. :p
Du betyder mycket för mig Emma! :) Hoppas du förstår vad för vän du är till mig, du betyder mycket och förändrat mitt liv. Har alltid så kul när vi träffas. :) Det finns många minnen längs vägen hittills och den har inte varit så lång men det ska bli många fler eller vad säger du Emma ? :)

För er andra som läser detta, visst ni kanske inte tycker det är så kul att läsa vad jag tycker om min vän men jag ville bara uttrycka mig. Hur en riktigt bra vän till mig är :) En som alltid är vid ens sida och finns där :)
<3
EmmaochJohanna

Ännu en måndag

Idag är det nästan som en vanlig måndag. :p
Det som är annorlunda är att jag inte är i skolan :)
Lite kort vad som händer idag, först just nu sitter jag och gör skolarbete håller på med projektarbete.. Segt... sen så bär det av med bussen in till stan vid 12 för då ska man till körskolan ska köra kl.13 och sen efter det så provar jag väl att göra ett prov igen och sen är det dags för sjukgymnasten. .. jippi.... :p :) Nej , men det ska bli skönt att träna lite :)
Nej nu ska jag inte skriva mer eftersom jag måste komma någon vart med mitt projektarbete. men ha de så bra alla ! :)

Superman

Some of us are reaching for stardust
Some of us are digging for gold
But it won't mean a lot on a mountaintop
When the wind reaches out for your soul

Some of us stand in the spotlight
Waiting for a round of applause
When the people go home you're left all alone
To face the sadness behind closed doors

I don't want the sun don't want you to run
Don't want superman don't need wonderland
Just want you to love me

Some of us want silver linings
To be the belle of the ball
Going down in a blaze of glory
The story means nothing at all

I don't want the sun don't want you to run
Don't want superman don't need wonderland
Just want you to love me

I don't want the stars or venus or mars
Don't want superman don't need wonderland

Just want you to love me just want you to love me
Don't want superman don't need wonderland
Just want you to love me

sm

tvdejt ;)

Idag har jag bara tagit det lugnt och slappat, nu ikväll så kollade jag och mamma på chocolate :) woho ... kolla Jonny Depp! Hans ögon man kan ju inte ha finare än han.. De e så grymt fina :) Så det blev tvdejt med Jonny Depp ikväll :p hahahha ... :)
Och snart blir det dejt med kudden :p :)
Jag är ledig imorgon ! :) Men det blir lite plugg, körskolan och sjukgymansten . :)

WOHO!!!

WOHO... Emma har skaffat blogg! Hon som sa till mig att hon aldrig skulle skaffa det, men min sann och da hon har skaffat en! Välkommen till bloggvärlden och nu ska vi se om du kan skriva här också ;) Se om du vet vad du ska skriva som du alltid säger jag vet inte vad jag ska skriva i den . :p
men gå in och kolla på hennes blogg. www.emmasalmela.blogg.se =)

Lördag

idag så har jag tagit det lugnt på morgonen var grymt trött. och sen så bestämde jag med Sofie att jag skulle intervjua henne för hon hjälpte mig med mitt projektarbete för jag ska skriva en träningsbok och ett kapitel om gravida och hon passade jätte bra som hjälp eftersom hon har två barn sedan innan och väntar sitt tredje . :) Tack så mycket  ! :)
Hennes barn är urgulliga :) De skulle snacka hela tiden och sen helt plötsligt fråga de om jag hade barn i magen. :p så när jag då sa att jag inte hade de så fråga de om min mamma hade det så svarade jag nej sen frågade Jennifer om jag har varit i min mammas mage :p haha.. så söta :)
Idag har jag inte bestämt något, får se vad som händer :)
Ha en bra fortsatt lördag!:)

Gud vad tråkigt det är....

Gud vad tråkigt jag har just nu! Visst, det är bara jag som kan göra något åt det men jag orkar inte är helt slut i kroppen vet inte varför men.... Emma och Johanna
Just nu sitter jag vid tv:n och tittar på något konstigt program fattar inte vad det är :p men snart börjar LA ink :)
Alltid kul att titta på tatueringar är riktigt sugen att göra det nu men jag vet inte vad och var .:p jag har velat tatuerat mig länge nu men har aldrig bestämt mig, men först ska jag ha körkort ialla fall :)

idag så var jag hos sjukgymnasten och hon körde riktigt hårt med mig! Helt slut var jag :p hah .. Skicka det till Emma att hon hade varit hård mot mig så fick jag som svar Fan vad rätt av henne :p
Tack Emma ! :)
Det är så typiskt att hon blev sjuk idag annars hade vi varit ute och festat och roat oss som bara den som vi brukar :) Men det tar vi igen sen någon gång :)
Krya på dig gumman! :)
Nej, nu börjar LA Ink så nu är det tv:n som gäller. :p

:(

Det blir inget HBG idag :( Emma blev sjuk så vi väntar in dig emma! :)
Så nu vet jag inte vad som händer ikväll, vi får väl se. Dyker säkert upp något :)

Snart ska man till sjukgymansten och träna :/ Har redan ont i knäet så är inte så lockad att åka dit men jag måste det är ny träning idag som gäller så ... :)
Just nu ligger jag i sängen och har blivit v'äckt av att Emma skicka sms så....
Är riktigt trött, går nog inte att förklara. :P men jag ska till bussen vid elva eftersom jag ska ju till sjukgymansten.

Back to School

Back to school today ! :p
Nu sitter jag i skolan och har inget att göra :/ Kommer ingen vart på mitt projektarbete för jag har inga böcker som jag kan jobba med och det finns inga här på skolan som är till nytta .:/ Så jag måste ta mig till huvudbiblioteket för att hitta det jag behöver. :/
Men jag har i alla fall fått ihop lite fakta idag. Men nu väntar jag bara ut tiden för att vi ska få gå och äta sen ska jag kanske till biblioteket och sen körskolan men jag ska bara dit om jag hinner annars får jag ta det en annan dag. Efter körskolan så blir det färd hemåt och blir kanske lite plugg, känns som det behövs. Ja.. redan nu efter första dagen det är en del som behövs bli färdigt. :/ Men det löser sig :) Det gör det alltid :)

Jag längtar till imorgon då blir det HBG !! :)


Skola imorgon!

Skolan börjar imorgon, egentligen så orkar jag men på ett sätt vet man vad man ska göra på dagarna :p
Idag har jag läst körkortsteori, drygt, gillar inte att läsa. :/ men jag läste drygt 70-80 sidor sen så satt jag vid datan bara och nu harjag tråkigt.
Just nu sitter jag och funderar på var jag,emma och moster ska på fredag om vi ska till L-a eller Hbg.
Jag tror det lutar mot Hbg men vi får se :)
Längtar tills på fredag :)

Ha de bra så länge! :)

Mys dag:)

idag hade jag och emma mydag med film :) hade kpt chips och dippa men de blev aldrig använda :p
mkt trevligt var det som alltid annars :)
det började med att emma ringde och väckte mig idagoch sen timmen efter kom hon till mig :)
efter en dag med film, snack och chatta så helt lötsligt var hennes mamma här :p hon ämtade emma för emma hade ringt och frågat om de kunde komma och hämta henne sen och helt plötsligt var hon här :p
när emma åkt hem så gick jag och mamma en runda =) sen nu ikväll blir det film och mys under täcket :)
Tack för en mysig dag Emma :)

P.s Snart börjar skolan. d.s


En dag

Igår när jag kom hem från Emma så blev det film och sen halv två blev det J-VM jag och pappa kollade bara på första perioden för sen var det inte så kul att titta för att det hände inte så mkt och det var inte så bra spel av Sverige visst i mellan åt så var det men Kanada hade spelet.

Idag så blir det en dag med Emma , hon har kommit hem till mig och nu sitter vi i min säng med vars en dator och ska få internet på hennes dator. sen så blir det film, chips och dippa och dricka :)
Skriver kanske senare :)

Måndag

Idag så gick jag upp vid tio jag lyssnade till vad Emma sa så jag ställde min klocka sen så gick jag ner för att käka frukost och då hade mamma handlat bullar :) Gott !
Sen gick jag upp på mitt rum och plugga faktiskt, ja jag plugga på lovet. Men jag kände att det behövdes skriva lite på mitt projekt. så....
Idag ska jag till sjukgymnasten och sen ska jag till Kävlinge till Emma på någon hudsak :p sen så blir det att åka hem och ta de lugnt.
Jag känner mig lite dålig faktiskt för jag har inte gjort min rehab på typ 2 veckor :/ obs..:p jag har inte haft lust att göra det men det måste bli skärpning med det nu så jag kan börja spela fotboll igen.
Sen kom jag på att  jag inte har hållt de jag sa och det var att jag skulle läsa i teoriboken så jag kom någon vart med den. Och den har ju varit öppen än ? Nej , så jag måste verkligen skärpa mig med det!

nähä

Nu kommer inte Emma för hon tyckte inte det var lönt fördå skulle hon bara vara här 2h för hon var tvungen att åka hem för hon måste hjälpa hennes mamma imorgon. jaja.. vad ska jag nu göra? :p får väl titta på en film själv inte för det e lika kul men det funkar det med. :)

:D

Nu är det bestämt vad jag ska göra ikväll :)
Det blir film med Emma :D:D
kommer att bli mysigt :) Fast vi har inte bestämt var vi ska kolla men det blir väl att jag åker till henne brukar vara så :p haha men ska försöka övertala henne att åka till mig :p Undra om jag lyckas ? Tror faktiskt inte det, men man kan ju hoppas :)

ha de bra allihopa ! :)

Seg dag

Idag är jag sjukt seg!
Har fått jätte svårt att somna på nätterna och jag vet inte vad de beror på så jag somnade inte förrän 4 i natt.
så hittills idag har jag inte gjort ett piss :p men det e skönt ibland de med, så därför har jag inte så mycket att berätta vad som hänt men det händer kanske något sen :) vem vet .. :)
Snackar lite med Emma just nu på msn :) hon är faktiskt lite social även om hon tittar på film :)
nu orkar jag inte skriva mer, kanske senare :)

Vill du följa med på dagis?

Idag vaknade man av ett sms av Emma :) stog är du vaken? :) och som svar fick hon nu är jag :p sen kom följande sms vill du följa med mig till dagis? :)
Ja man kan ju tolka de hur som helst men det är så att Emma städar på ett dagis så hon ville ha sällskap när hon jobbade så så snäll man är så åkte man till Kävlinge för att vara med Emma. :)
Liam fick följa med på dagis och jag fick leka med honom under tiden Emma jobbade och först lekte vi med dinosaurier och man kan verkligen säga att han gillar det han kan grymt många olika och han är 3 år! Sen lekte vi med djur och sjöng lite sen blev det att rita lite granna. sen kom Lasse och hämta oss :) Då blev det Vikingpizza. :)
Sen tog vi det lugnt snacka och kollade på film och lite annat smått :)
Sen vid nio tiden kom Jonte , trevligt :) Blev snack och film :)
Sen körde han mig hem :) Jätte snällt :) Slapp ta tåget :) Riktigt skönt, är väldigt trött på tåg just nu . :p
Nu sitter jag här hemma och funderar på om jag ska se någon film och käka popcorn :)
Nej, nu får ni ha en fortsatt trevlig lördagkväll även om det inte är så mycket kvar av den. :)
Skriver kanske lite mer imorgon :)

sjukt fin text :)

säg vad ska jag gör för att du ska älska mig
säg vad jag ska göra, ska jag göra det för dig
jag vill ha dig kvar, men jag lät dig ända gå
jag begick mitt största misstag, ångrar mig så

säg vad ska jag göra, om du inte vill förstå
säg vad ska jag göra, jag har ingenstans att gå
och jag vet så väl, du var sårad när du gick
men jag hoppas du vill ge mig ett ögonblick

nattens sista spårvagn tar mig tyst genom stan
vägen verkar längre än på dan
jag skulle gärna rest med flyg och tåg och båt
allt jag ville säga är förlåt

säg vad ska jag göra för att du ska tro på mig
säg vad jag sak göra jag ska aldrig svika dig
jag vill vara där, i din närhet någonstans
så jag ber dig att du bara ger mig en chans

nattens sista spårvagn tar mig tyst genom stan
vägen verkar längre än på dan
jag skulle gärna rest med flyg och tåg och båt
allt jag ville säga är förlåt

Gott Nytt år!! :)

Igår var det jätte mysigt hos Emma :) Louise kom också och åt hos emma. Mycket trevligt :)
Vi fick först till förrätt en macka med lite räckor, romkaviar och lite annat smått och gott :) sen blev det fläskfilé och potatisgratäng och lite sallad och till efterrätt så blev det lite marängsviss :)
Sen blev det lite stressigt för vi skulle åka till Lund med 8 tåget så vi fick skynda oss för vi hade ätit färdigt vid halv 8 sen hittade Emma inte sin mobil så det tog lite längre tag. men vi hann med tåget ialla fall :) Sen väl framme i Lund så gick vi och titta när bussarna gick till Staffanstorp och sen gick vi hem till Sofias lägenhet som vi lånade över natten :)
När vi står och väntar på bussen så är där två med annat släkte som började snacka med oss och typ trodde att de var roliga att tycka att vi hade handlat våra grejor på stadium, och lite andra ställen. Riktigt jobbiga var den, till slut så lämnade de oss :):) Sen kom bussen, så åkte vi mot Kiss :) Sen korsade vi någon åker sen var vi framme hos Kiss :) Där var det jätte trevligt :) Mycket folk och mycket dricka :)
Vi var så klart ute vid tolvslaget och firade av några raketer :) Mysigt! :)
Sen vid 2 tog vi bussen inte till Lund och då hängde patrik och jocke med in till Lund. vi gick en runda i lund för vi skulle se om någon bar eller något hade öppet, men nej det var det inte :/ Så vi gick till någon kebab lucka eller vad man ska kalla det, :P Där käkade killarna och Emma , jag och louise satt jag väntade på att de skulle bli klara :p
Sen begav vi oss hem mot lägenheten och killarna visste inte hur de skulle komma hem. så synd om dem. men vi gick ialla fall hemåt och de blev kvar på centralen, sen hade de ringt Emma och sagt att de inte kommer hem, och det fanns ingen plats i lägenheten så.... Vi vet inte hur det gick för dem :p men jag hoppas att det gick bra att dem kom hem i alla fall :)
nej, nu orkar jag inte skriva mer nu ska jag vara lite onyttig och kolla på film :p :)
Ha ett bra nytt år alla !! :)

RSS 2.0