Gott Nytt år!! :)

Igår var det jätte mysigt hos Emma :) Louise kom också och åt hos emma. Mycket trevligt :)
Vi fick först till förrätt en macka med lite räckor, romkaviar och lite annat smått och gott :) sen blev det fläskfilé och potatisgratäng och lite sallad och till efterrätt så blev det lite marängsviss :)
Sen blev det lite stressigt för vi skulle åka till Lund med 8 tåget så vi fick skynda oss för vi hade ätit färdigt vid halv 8 sen hittade Emma inte sin mobil så det tog lite längre tag. men vi hann med tåget ialla fall :) Sen väl framme i Lund så gick vi och titta när bussarna gick till Staffanstorp och sen gick vi hem till Sofias lägenhet som vi lånade över natten :)
När vi står och väntar på bussen så är där två med annat släkte som började snacka med oss och typ trodde att de var roliga att tycka att vi hade handlat våra grejor på stadium, och lite andra ställen. Riktigt jobbiga var den, till slut så lämnade de oss :):) Sen kom bussen, så åkte vi mot Kiss :) Sen korsade vi någon åker sen var vi framme hos Kiss :) Där var det jätte trevligt :) Mycket folk och mycket dricka :)
Vi var så klart ute vid tolvslaget och firade av några raketer :) Mysigt! :)
Sen vid 2 tog vi bussen inte till Lund och då hängde patrik och jocke med in till Lund. vi gick en runda i lund för vi skulle se om någon bar eller något hade öppet, men nej det var det inte :/ Så vi gick till någon kebab lucka eller vad man ska kalla det, :P Där käkade killarna och Emma , jag och louise satt jag väntade på att de skulle bli klara :p
Sen begav vi oss hem mot lägenheten och killarna visste inte hur de skulle komma hem. så synd om dem. men vi gick ialla fall hemåt och de blev kvar på centralen, sen hade de ringt Emma och sagt att de inte kommer hem, och det fanns ingen plats i lägenheten så.... Vi vet inte hur det gick för dem :p men jag hoppas att det gick bra att dem kom hem i alla fall :)
nej, nu orkar jag inte skriva mer nu ska jag vara lite onyttig och kolla på film :p :)
Ha ett bra nytt år alla !! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0